Fastvagt

Vores fastvagter er tilstede i et fast tidsrum hos samme kunde eller tilser et mindre geografisk område. Vores vagter har altid godt overblik over forholdene på stedet og udviser en professionel holdning og autoritet kombineret med en god situationsfornemmelse.

Kontakt os

Vores fastvagter er tilstede i et fast tidsrum

Hos samme kunde eller tilser et mindre geografisk område. Vores vagter har altid godt overblik over forholdene på stedet og udviser en professionel holdning og autoritet kombineret med en god situationsfornemmelse.

Vi lægger vægt på, at vagten er imødekommende, smilende og altid yder en optimal service

Ved sin tilstedeværelse er vagten med til at skabe tryghed og forebygge hærværk, svind eller indbrud. Det er vigtigt, at vores kunders ansatte kan færdes under trygge og rolige forhold i arbejdstiden og at de uden for arbejdstiden kan holde fri uden bekymringer.

Skulle der opstå uønskede hændelser griber vores fastvagter hurtigt og effektivt ind for at begrænse skaderne og sørger for at der tages hånd om den videre proces som for eksempel alarmering og oprydning. Hos Team One Security er vi ”konfliktløsere” på vores kunders vegne. Vi forsøger altid at løse en konflikt ved hjælp af dialog, og vi agerer altid proaktivt for at undgå tilspidsede situationer.

En fastvagt kan blandt andet hjælpe med

  • Adgangskontrol
  • At skabe tryghed for personalet
  • Parametersikring
  • Lettere kontoropgaver og telefonpasning
  • At føre tilsyn med brandudstyr og driftsanlæg
  • At overvåge via intern videoovervågning
  • At holde løbende opsyn med bygningen og områder
  • At aflåse døre efterhånden som virksomheden forlades
  • Øjeblikkelig reaktion ved alarm eller uregelmæssigheder

Udvalgte kundereferencer

Ønskes yderligere reference bedes de kontakte Team One Security for kundens sikkerhed!

Parken Sport & Entertainment a/s

Virkefeltet Københavns Kommune

Embassy of the People’s Republic of China

“Kundeudtalelse”

Vi kan varmt anbefale Jer til andre i branchen, vi har samarbejdet med Jer på Kajkanten Islands Brygge, samt vores 2 byggepladser i Humlebæk gennem de sidste 2 år. Vi har dagligt modtaget vagtrapporter fra Jer samt opkald fra Jer hvis der var noget I fandt mistænkeligt og vi er ikke i tvivl om, at Jeres runderinger / skiltning  i Humlebæk har haft den ønskede præventive virkning.

JM Danmark A/S
Kenneth Johansen, Produktionsleder

 

 

Bredgade 30, 1260 København K

Gisela Ekholm

Direktør

Mobil: +45 30 547 707
ge@teamonesecurity.dk

Dennis Sibbern

Driftschef

Mobil: +45 30 563 707
ds@teamonesecurity.dk

Jan Olsen

Salgskonsulent

Mobil: +45 26 771 913
jo@teamonesecurity.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.