Hundevagt

Team One Security er patruljerende vagt med hund på for eksempel byggepladser, i forbindelse med parametersikring, til koncerter og store sportevents.

Team One Security råder over topprofessionelle hunde...

Der alle har gennemgået en uddannelse langt over vanlig vagtstandard.

Hundene har som minimum en brugsprøve, som enten vil være en BHP prøve eller en politihundekåring. Disse prøver dokumentere, at hundene kan udføre et effektivt præventivt arbejde i en tilspidset situation, og virke som vægterens forlængede arm i runderingssituationer.

Det er af afgørende betydning, at hunden, uanset situationen, er 100% kontrollerbar og derfor gennemgår hundene jævnligt træningsforløb og bliver testet.

Udvalgte kundereferencer​

FC København  |  Challenge Copenhagen 2010-2013  |  Iron Man 2014

*Ønskes yderligere reference bedes de kontakte Team One Security for kundens sikkerhed!

Luk menu

NCC Construction Danmark A/S

Min oplevelse af Team One på mine byggepladser er:

|  De er troværdige  |  Overholder indgåede aftaler  |  Er lette at komme i kontakt med  |  Er fleksible  |

NCC Construction Danmark A/S
Mikael Heegaard, Senior entreprisechef

JM Danmark A/S

Vi kan varmt anbefale Jer til andre i branchen, vi har samarbejdet med Jer på Kajkanten Islands Brygge, samt vores 2 byggepladser i Humlebæk gennem de sidste 2 år.

Vi har dagligt modtaget vagtrapporter fra Jer samt opkald fra Jer hvis der var noget I fandt mistænkeligt og vi er ikke i tvivl om, at Jeres runderinger / skiltning i Humlebæk har haft den ønskede præventive virkning.

JM Danmark A/S
Kenneth Johansen, Produktionsleder

Hoffmann har haft glæden af at samarbejde med Team One Security på mange af vores byggepladser.

En vigtig sag at fremhæve, er KUA 2 på Amager hvor Team One stod for orden og sikkerhed på byggepladsen fra 2010 til 2013. Byggepladsen var interessant for uvedkommende da det lå væk fra beboelsesejendomme og midt i et universitetsmiljø. Uden en vagt ordning har det været utænkeligt at holde styr på pladsen, da vi løbende fik kendskab til den store interesse fra nærmiljøet.

For at sikre pladsen ordenligt, forsynede Team One byggepladsen med mange ruderinger både dag og nat. Der blev opsat synlige skilte overalt, så man ikke var i tvivl om at byggepladsen var sikret. Noget smart var at Team One fik sat stregkoder på alle porte og indgange til byggeledelsens kontorer.

Derved kunne byggeledelsen følge med per mail om aften og nat runderinger var forløbet som aftalt. Lederen af vagtholdet Henrik Naalsund, kom jævnligt på besøg med det formål at optimere sikkerheden samt rapportere om mulige hændelser.

Vi har været rigtig glad for samarbejdet som naturligvis vil forsætte på vores fremtidige sager.

Hoffmann A/S
Faruk Kurtís, Projektleder