Låseservice

Team One Security låseservice er vores seneste tiltag, som i dagligdagen vil blive drevet af Flemming Sibbern, der har 9 års erfaring fra låsebranchen. Flemming har fungeret som daglig leder og beskæftiget sig med salg og service i en mellemstor låsevirksomhed.

Hos Team One Security låseservice bestræber vi os på at være leveringsdygtige med det meste indenfor låsebranchen. Vi hjælper gerne med at skræddersy en løsning til private eller virksomheder. For et uforpligtende tilbud kontakt Flemming Sibbern.

Låst ude

Team One Security låseservice har døgnvagt til private og erhverv. Vi har altid 2 biler på gaden 24 timer i døgnet alle årets 365 dage. Da vi allerede er på gaden, kan vi derfor være meget hurtigt fremme, hvis uheldet er ude. Ring til vores døgnvagt:

teamonesecurity låst ude
teamonesecurity låseservice

Indbrud

Hvis du har haft indbrud, hjælper vores dygtige låsesmede/vagter med eventuelt midlertidigt reparation/sikring af bolig. I værste tilfælde har vi også mulighed for at sætte vagt på, indtil de rette instanser kan komme til stedet. Ring til vores døgnvagt:

Hvorfor bruge Team One Security Låseservice i stedet for andre låsesmede?

Hos Team One Security Låseservice er alle medarbejdere sikkerhedsvagter, og de er dermed alle godkendte af Rigspolitiet. 

Hos Team One Security Låseservice mener vi, at dette burde være et lovkrav. En låsesmed åbner døren til et aflåst hjem og de værdier, som befinder sig i det.

Hvis ikke sikkerhedsproceduren er i orden, risikerer låsesmeden at give en fremmed eller en uønsket person adgang til hjemmet.

Hos Team One Security Låseservice håndterer vi professionelt sikkerhed i flere udstrækninger.

Vores sikkerhedsprocedure kræver, at personen, som ønsker sig adgang til hjemmet, kan fremvise et gyldigt billede-ID kombineret med et sygesikringsbevis med den pågældende adresse på.

Team One Security Låseservice har også fastlagte sikkerhedsprocedurer for håndtering af fx:

 • Fogedsager
 • Skilsmissesager
 • Tvist om lejemål
 • Dødsfald

Team One Security Låseservice er den oplagte samarbejdspartner til dine opgaver, fordi:

 • Vi er ISO godkendt
 • Vores ansatte er kontrolleret 10 år tilbage i tiden af Rigspolitiet i deres register
 • Alle vores ansatte har en ren straffeattest og får dem fornyet hvert år
 • Alle vores vagter / låsesmede gennemgår løbende kurser
 • Alle vores ansatte har førstehjælps kurser og får dem fornyet hvert år
 • Vi er uddannet
 • Vi bærer altid et gyldigt billede-ID udstedt af Rigspolitiet

Låse & Låsesystemer

Hos Team One Security Låseservice kan vi levere flere forskellige typer låsesystemer og andre løsninger til erhverv, boligforeninger og private. Vi følger nøje med i udviklingen på markedet, og med vores mange års erfaring ved vi hvilke løsninger, der vil være optimalt for den enkelte virksomhed, ejendom eller private kunde.

Erhverv og boligforeninger

Med vores mange års erfaring ved vi, hvad der rør sig på markedet lige nu og hvilke systemer, der vil være optimalt til den enkelte virksomhed eller ejendom. Af elektroniske låsesystemer kan vi hos Team One Security Låseservice anbefale:

 • SmartAir
 • SALTO

Af mekaniske låsesystemer anbefaler vi hos Team One Security Låseservice:

 • ABUS Vitess
 • Ruko Triton
Læs mere her

Private

Som privat kan et elektronisk låsesystem være en dyr udskrivning, men der findes nogle mere enkle og billige alternativer af høj kvalitet. Team One Security Låseservice kan her anbefale følgende elektroniske låse eller låsesystem:

 • Yale Easy
 • Yale Doorman
 • Bekey
 • Simons Voss

Af traditionelle mekaniske låsesystemer til private anbefaler vi hos Team One Security Låseservice:

 • ABUS Zolit
 • Ruko Garant Plus
 • Dorma

Af standard basis låse anbefaler Team One Security Låseservice:

 • Ruko RD1200 (skal borres op)
Læs mere her

Du/I er velkommen til at kontakte Team One Security Låseservice for et uforpligtende tilbud på:

København / Storkøbenhavn

Er du bosiddende i Københavns området og har problemer med dine låse, kan du trygt ringe til Team One Security Låseservice.

Vi er blot et par minutter væk fra din lokation, og herfra kan vores låsesmed hurtigt rykke ud til dig.

Vi kan være dig behjælpelig med oplukning, hvis du skulle være låst ude, eller hvis du har mistet dine nøgler.

Mangler du en pris på nye låse, vil vi også meget gerne give et uforpligtende tilbud.

Vi kan komme forbi og se på dine eksisterende låse og høre om dine ønsker/behov.

Du kan også ringe til os, hvorefter vi ringer dig op via Facetime og gennemgår dine låse.

Du er også velkommen til at sende os billeder af dine nuværende låse, og efterfølgende vil vi komme med et overslag på en pris.

Hvis du vælger at sende os billeder, er det vigtigt at oplyse os, om nøglerne også anvendes til andet som fx en opgangsdør, postkasse, hængelås eller lignende. Billederne skal vise følgende:

 • Låsene fra begge sider af døren
 • Dørtykkelsen
 • Nuværende nøgler

Oplysninger og billeder sender du til Flemming Sibbern på fs@teamonesecurity.dk og vi vil svare dig tilbage indenfor 3 hverdage.

Så bor du i København K / Indre By, Vesterbro, Frederiksberg, Nørrebro, Nordvest, Bispebjerg, Brønshøj, Østerbro, Nordhavn, Sydhavn, Christianshavn, Islands Brygge, Amager, Tårnby, Kastrup, Dragør, Valby, Vanløse, Hvidovre, Rødovre, Brøndby, Glostrup, Greve, Herlev eller Vallensbæk så tag kontakt til Team One Security Låseservice, vi er lige om hjørnet.

Mere info - klik her

Nordsjælland

Ups… så skete det igen, du er kommet til at låse dig ude af din bolig i Nordsjællands området. Bare tag det roligt for Team One Security Låseservice er lige om hjørnet.

Vores låsesmed er klar til at komme dig til undsætning og hjælpe dig ind i dit hjem igen. Du skal blot huske, at du skal have gyldig billede-ID og et sygesikringskort, der stemmer overens med den adresse, hvor du skal lukkes ind.

Vi kan være på din adresse indenfor en halv time, men tit og ofte kan vi allerede være der i løbet af 15 minutter. Dette skyldes, at Team One Security Låseservice altid har 2 biler på gaden i døgndrift 365 dage om året.

Når vi kommer frem til dig i Nordsjællands området, tager det oftest kun et par minutter for vores låsesmed at lukke dig ind. Vores foretrukne værktøj er låsepistolen, men mange gange kan vi  også bruge en såkaldt  slynge, som vi tager gennem brevkassen – og så er du inde igen med et svuptag på din bopæl i Allerød, Birkerød, Charlottenlund, Gentofte, Hellerup, Farum, Holte, Kgs. Lyngby, Hørsholm, Klampenborg, Rungsted, Virum, Søllerød, Vedbæk, Smørum eller Hillerød.

Låsen er ikke beskadiget ved denne behandling, og du kan bruge dine nøgler igen som før.

Mere info - klik her
Luk menu

NCC Construction Danmark A/S

Min oplevelse af Team One på mine byggepladser er:

|  De er troværdige  |  Overholder indgåede aftaler  |  Er lette at komme i kontakt med  |  Er fleksible  |

NCC Construction Danmark A/S
Mikael Heegaard, Senior entreprisechef

JM Danmark A/S

Vi kan varmt anbefale Jer til andre i branchen, vi har samarbejdet med Jer på Kajkanten Islands Brygge, samt vores 2 byggepladser i Humlebæk gennem de sidste 2 år.

Vi har dagligt modtaget vagtrapporter fra Jer samt opkald fra Jer hvis der var noget I fandt mistænkeligt og vi er ikke i tvivl om, at Jeres runderinger / skiltning i Humlebæk har haft den ønskede præventive virkning.

JM Danmark A/S
Kenneth Johansen, Produktionsleder

Hoffmann har haft glæden af at samarbejde med Team One Security på mange af vores byggepladser.

En vigtig sag at fremhæve, er KUA 2 på Amager hvor Team One stod for orden og sikkerhed på byggepladsen fra 2010 til 2013. Byggepladsen var interessant for uvedkommende da det lå væk fra beboelsesejendomme og midt i et universitetsmiljø. Uden en vagt ordning har det været utænkeligt at holde styr på pladsen, da vi løbende fik kendskab til den store interesse fra nærmiljøet.

For at sikre pladsen ordenligt, forsynede Team One byggepladsen med mange ruderinger både dag og nat. Der blev opsat synlige skilte overalt, så man ikke var i tvivl om at byggepladsen var sikret. Noget smart var at Team One fik sat stregkoder på alle porte og indgange til byggeledelsens kontorer.

Derved kunne byggeledelsen følge med per mail om aften og nat runderinger var forløbet som aftalt. Lederen af vagtholdet Henrik Naalsund, kom jævnligt på besøg med det formål at optimere sikkerheden samt rapportere om mulige hændelser.

Vi har været rigtig glad for samarbejdet som naturligvis vil forsætte på vores fremtidige sager.

Hoffmann A/S
Faruk Kurtís, Projektleder